Кметът Грудев към самодейците от Асеновград: Благодаря Ви, че съхранявате българщината!

Кметът на Асеновград отправи поздравителен адрес по повод Деня на самодееца и любителското художествено творчество:

До читалищните дейци
и самодейците
от община Асеновград

УВАЖАЕМИ ЧИТАЛИЩНИ ДЕЙЦИ И САМОДЕЙЦИ,

Днес е един от най-хубавите български празници – 1-ви Март! Пролетта и животът се пробуждат. А с тях отбелязваме и Вашия празник - Денят на самодееца и любителското художествено творчество.

Този ден е повод да изразя искрената си благодарност за цялостната творческа дейност, която развивате, като пазители на българщината, националните традиции и обичаи.

Благодаря за Вашите изключителни изпълнения по национални и международни сцени, с които прославяте не само нашата община, но и цяла България!

Ценя Вашата безрезервна подкрепа, която получаваме от Вас с участията Ви във всички културни мероприятия, организирани на територията на общината ни.

Безспорен принос за развитие на Вашата дейност имат читалищата, като творчески институции и място, където се ражда изкуство.

Поздравявам с днешния ден всички ръководители на читалищните настоятелства в населените места от община Асеновград.

Приемете моите най-топли пожелания за здраве. Бъдете румени и засмени и нека този Ваш пламък на ентусиазма никога не угасва!

Нека продължава да бъде ярката светлина, която озарява пътя Ви навред и Ви води с онази неизчерпаема енергия, с която може само Вие да ни радвате със своите песни, танци, музика и слово!

Честит празник!

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Случаен виц

Последни новини