ГЕРБ: Ще възстановим санирането както беше - безплатно и ще направим околовръстното на Хасково

    Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна днес в Хасково за среща със симпатизанти на политическата партия. На нея присъстваха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в Хасковски район, както и кметовете на общини от областта.

    Пред стотиците привърженици Борисов напомни, че по време на управлението му бяха санирани над 3000 блока в страната.

    „В Хасково има най-много санирани блокове“, допълниха от публиката, признавайки, че програмата за санирането е ефективна за гражданите.

    „Защо спряха това? От Плана за възстановяване, от 50 млрд. лв. един саниран блок няма.Ще възстановим санирането по начина, по който го правехме – безплатно. Поемам ангажимент да направим и околовръстното на Хасково“, каза Бойко Борисов.

    Пред присъстващите областният координатор на ГЕРБ в Хасково и водач на листата в региона Делян Добрев коментираДоклада на Държавния департамент на САЩ за 2022 г., който е най-критичният за България, виждан досега. В него са посочени произволни арести като поименно са цитирани виновниците за противозаконните действия.

    „В целия Доклад се говори за сериозно ниво на корупцията за 2022 г. Милиарди отидоха за газа – купиха газ за 2.5 млрд. лв. без търг, без конкурс, на каквито си цени решат. С 30% по-високи цени от договора, който ние имаме. Милиарди за горивата. За единия лев вие знаете – колко бяха горивата, колко са сега. Фабрики за ДДС-та“, заяви Делян Добрев.

    От трибуната кметът на община Хасково Станислав Дечев коментира, че е започнал с летящ старт мандата си като градоначалник именно заради подкрепата на кабинета на Бойко Борисов, от който бяха отпуснати огромни средства за региона. С помощта на държавното финансиране бяха изградени паркът над ДНА, бяха асфалтирани няколко булеварда в Хасково и улици във всяко едно малко населено място, бяха подменени 6 км водопроводи в областния град, беше обновено общежитието на Езиковата гимназия в Хасково, обновяват се две детски гради, ремонт тече и на коритото на река Хасковска. Градоначалникът благодари на Борисов за помощта и заяви, че през последните 2 години финансирането за общините е нула.

    От ГЕРБ-СДС призоваха хасковлии да гласуват с бюлетина №2 на предстоящите избори на 2 април за по-доброто бъдеще на България.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини