Нова версия на "If I Ain't Got You" на Алиша Кийс ще звучи в прекуела на "Бриджъртън"

Песен на американската певица Алиша Кийс ще бъде включена в предстоящата предистория на сериала „Бриджъртън“ на Netflix, предаде АП.

„Направих чисто нова преработена версия на „If I Ain't Got You“ с участието на оркестър от 90 цветнокожи жени, което е невероятно“, каза Кийс за Асошиейтед прес във вторник.

Песента ще бъде включена в сериала „Кралица Шарлот: История на Бриджъртън“, който ще излезе на 4 май. Кийс снима съпътстващото видео към парчето в Лондон тази седмица.

Новата версия на песента ще има и пространствено аудио: „Ако можете да си представите деветдесет инструмента, които звучат около вас“, обясни Кийс. Пространственото аудио позволява на слушателя да бъде заобиколен от музиката, подобно на звука в киносалоните. Кийс използва оригиналните необработени файлове на свои песни, които е записала и миксирала повторно.

Като част от световното си турне, Кийс обяви нови дати за концерти в Латинска Америка - регион, в който певицата все още не е успяла да остави своя отпечатък.

„2023 г. е специална година за мен“, разказа тя и добави: „Има толкова много неща, които ми се случват за първи път. Наистина искам тази година да е глобална и наистина да се докосна до места, които не съм докосвала от много време.“

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини