Пловдивски пътни полицаи помогнаха на майка с дете на АМ "Тракия"

В писмо, адресирано  до директора на ОДМВР – Пловдив, г-жа Алексиева отправя своята признателност към служителите от сектор „Пътна полиция“ мл. инспектор Милен Здравков и мл. инспектор Даниел Петров, оказали й помощ при внезапна авария на автомобила й на автомагистрала „Тракия“. 

„Бях сама със сина си и подкрепата им в такъв момент беше изключително ценна и важна за мен“, пише жената, която сърдечно благодари на двамата пътни полицаи за помощта и подадената ръка.  

В следобедните часове на 23-ти юни, докато патрулират и подпомагат безопасността на движението в участък с ремонтни дейности в посока Бургас, в района на 111 км, те забелязват лек автомобил да спира внезапно.

Приближавайки до колата установяват, че зад волана е жена, която пътува заедно с малкото си дете, а от обясненията й разбират, че е възникнал проблем с колата й, който не й позволява да се движи с повече от 20 км/ч. 

Мястото е изключително уязвимо заради стеснението на пътя при създадената временна организация за ремонта, а същевременно трафикът е интензивен по това време на деня, затова мл. инспектор Здравков и мл. инспектор Петров веднага предприемат действия да обезопасят авариралото моторно превозно средство.

Те оставят на място служебната си кола с включена светлинна сигнализация и започват да регулират движението.

Свързват се с пътна помощ и са заедно с майката и детето до изтегляне на автомобила им.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини