Кметът на Асеновград към служителите на МВР: Заедно ще се справим с всички предизвикателства

Кметът на Асеновград отправи поздравления към служителите на МВР по случай професионалния им празник : 

До гл. инсп. Петър Бабугеров
началник на РУ на МВР
в гр. Асеновград

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БАБУГЕРОВ,
 

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА Районно управление - АСЕНОВГРАД,

Радвам се да Ви поздравя по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5-ти юли.

Вие сте хората, които ежедневно изпълняват своя професионален и граждански дълг. А именно - да се грижите за сигурността, безопасността и спокойствието на гражданите, често за сметка на лично време, сън и здраве, които остават скрити за обществото.

За всеотдайността, смелостта и самоотвержеността, с които изпълнявате своите задължения, Вие заслужавате уважение и признателност.

Убеден съм, че мисията на българския полицай е изпълнена с много трудности, както съм убеден и че благодарение на волята, която имаме, заедно ще се справим с всички предизвикателства, които стоят пред нас, пред обществото ни и пред държавата ни. Да служиш на обществото не е просто избор, а призвание.

За да следваш това призвание, означава да притежаваш качества, като чест, достойнство, морални ценности и готовност да се жертваш в името на другия. Знам, че всички Вие безрезервно изпълнявате високохуманния си дълг, пренебрегвайки често най-близките си хора. Бъдете горди от своя избор!

Желая на Вас и Вашите семейства преди всичко здраве, търпение и сили, за да продължите да градите и оправдавате доверието в българската полиция и да служите в името на мира и спокойствието на гражданите!

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини