Мемоарите на BTS излязоха и на български

Българското издание на „BEYOND THE STORY : 10 години от историята на BTS“ съвпада със световната премиера на книгата, съобщиха издателите от "Сиела".

Базирана на три години задълбочени проучвания и интервюта с Мьонг Сок Канг, вземани в рамките на цели две години „BEYOND THE STORY : 10 години от историята на BTS“ разкрива лични истории „зад кулисите“ на звездната кариера на BTS (Би Ти Ес).

Мьонг Сок Канг – критик и дългогодишен главен редактор за медии, чийто фокус е корейската поп култура и К-поп музиката –  разглежда хронологично в седем глави историята на групата: от периода още от преди дебюта на BTS до наши дни.

Допълнено с индивидуални интервюта, проведени без камера и грим с всеки един от седемте члена на групата, в над 500 страници изданието осветява музикалното пътешествие на BTS и огромното им значение за световната поп култура. А пълната им история оживява по-искрена, по-жива и по-дълбока от всякога. 

Книгата започва с 21 невиждани досега портретни фотографии, които показват Би Ти Ес като личности и изпълнители, а по страниците ѝ има още многобройни снимки от концерти, траклисти на всички предишни албуми и над 330 QR кода. Като дигитални изпълнители Би Ти Ес комуникират със света през интернет и тази книга позволява на читателите незабавен достъп до техни трейлъри, музикални видеа и още много онлайн съдържание за по-наситено изживяване и разбиране на ключови моменти. 

Популярната кей поп група BTS издаде в Република Корея биографична книга, с която отбелязва десетата си годишнина, предаде АФП. „BEYOND THE STORY : 10 години от историята на BTS“представя историята на групата на 544 страници, нейни автори са журналистът Мйонг Сок Канг и момчетата от групата. Тя излиза и на пазара в САЩ от издателство "Flatiron Books", където вече е сред най-продаваните заглавия в платформата "Амазон" заради предварителните поръчки.

"Тук съм от 9 сутринта и най-накрая имам книгата", възкликва Акила, малайзийска почитателка, пред една от най-големите книжарници в Сеул.

Датата на издаване на мемоарите 9 юли е намигване към важна дата в историята на групата: денят, в който преди десет години е създадена организацията на почитателите им, известна като "Армията". 

BTS дебютираха на 13 юни 2013 г. Групата популяризира южнокорейската музика по целия свят и изграждат глобална общност от фенове. В момента групата е в пауза, тъй като двама от нейните членове отбиват задължителната си военна служба.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини