По-красив наследник на Veyron

Няма спор, че Bugatti като марка се явява много атрактивна тема за младите дизайнери, за да експериментират и да представят това, на което са способни.

Освен това, когато всички говорят за Bugatti Veyron, е нормално ентусиастите да мислят как да направят нещо дори по-добро от него 

По този повод в интернет се появиха компютърни графики за потенциален суперавтомобил на Bugatti. Идеята е на канадския дизайнер Джон Марк Висънт, който е изпратил на Carscoop своите илюстрации. Според канадеца бъдещият модел ще се нарича Renaissance, което вероятно би означавало с този модел марката може да постигне своебразен ренесанс в историята си. 

Самият Висънт написа на своя сайт следното:„Тези проекти представляват лични отражения на разбирането ми за дизайна като изкуство, наука и философия.” Той разкрива, че въпросните компютърни графики са част от дизайнерския му проект за университета му във Ванкувър. За изработката на графиките канадецът е работил Softimage XSI и с 3DS Max. 

Какво може да се види от въпросните графики? Автомобилът явно е със задно разположен двигател и като цяло стилът на модела напомня доста на този на Veyron. На покрива могат да се видят въздухозаборници, които вероятно са не само за охлаждане, ами и за захранване на турбото с въздух. Ако тази логика е вярна, то агрегатът според Висънт вероятно би бил комбиниран отново с няколко турбокомпресора.

Погледнат отзад, се вижда, че някои панели са изработени от въглеродни влакна. Предните светлини пък залагат на LED технологията, което позволява и тази интересна форма. Разбира се, отпред можем да видим същата стара предна решетка, напомняща по формата си на подкова...

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини