Какво знаем за подсиления Galaxy XCover 7

Следващият подсилен смартфон на Samsung се очаква да бъде официално представен догодина, но вече знаем куп подробности за модела, който ще носи названието Galaxy XCover 7.

Телефонът неотдавна се появи в страниците и документите на различни регулаторни органи и агрегатори за сравнение на устройства, поради което вече знаем, че моделът ще разполага с 5G и NFC поддръжка.

Допълнителна информация за Galaxy XCover 7 дойде по-рано тази седмица, след като телефонът беше забелязан в документи на Федералната комисия по комуникациите, която трябва да одобри излизането му на пазара.

Според данните там телефонът ще се захранва от 4000mAh батерия, която не е нито голяма, нито малка, но изглежда твърде скромна за телефон в тази ниша.

Батерията ще включва поддръжка за 25W бързо зареждане с кабел и може да бъде сменяна.

Предишни доклади твърдят, че Galaxy XCover 7 ще има IP68 рейтинг и военен сертификат MIL-STD-810G.

Samsung е решила да включи MediaTek Dimensity 6100+, който ще бъде съчетан с 6GB RAM, което определено звучи като скромна конфигурация, но водещият мотив при този вид телефони всъщност е здравината и не толкова производителността.

Няма информация за обема на паметта, но знаем, че Galaxy XCover 7 ще се доставя с инсталиран Android 14.

Засега не сме сигурни точно кога ще е официалният дебют на модела, но някои спекулират, че той може да бъде представен още през януари по време на CES 2024.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини