Бъдещето на Peugeot - иновативно и все по-електрическо

Виждаме все повече нови модели на електромобили и ни е пределно ясно, че в бъдеще тази тенденция ще се запази.

Макар да се чуват някои скептични твърдения относно бързото налагане на електрическите автомобили, е ясно, че рано или късно именно те ще заемат по-голям пазарен дял.

От Peugeot знаят това, но не искат да произвеждат електрически автомобили, които си приличат с всички останали. Или поне така твърди главният изпълнителен директор на Peugeot Линда Джаксън.

Пред TopGear.com тя казва, че не иска ръководената от нея компания да изпада в монотонност и да прилича на всички останали.

"Има много електрически автомобили на пазара и всички те изглеждат еднакво. Искам да отлича Peugeot и мисля, че в това винаги сме били най-силни."

Джаксън твърди, че без значение дали ще погнем към модели като Peugeot 205 GTI, или Peugeot e-3008, общото между тях е, че се отличават. И точно тази отличителност тя иска ръководената от нея компания да продължи да поддържа. 

Линда Джаксън казва още, че в Peugeot са обърнали стандартния си начин на работа и вече проектират първо интериора на даден бъдещ автомобил, а след това неговия екстериор. Това означава, че голямо внимание ще бъде обърнато на иновативния волан Hypersquare, който компанията подготвя.

Той трябва да бъде представен през 2026 г. и Джаксън смята, че тогава ще си проличи колко дръзки, смели и отличителни са колите на Peugeot. "И без значение колко хора не го казват, бъдещето, поне в Европа, е електрическо", казва още тя.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини