Българин закла жена си в Кипър

Битова кавга между българска двойка в Тремитуса, Пафос, завършила трагично.

Жената е починала от рани нанесени с нож, за които от направените до момента експертизи се предполага, че са нанесени от съпруга ѝ.

Той също е ранен и е под охрана в болницата в Пафос, пише Phileleftheros, цитирано от Фокус.

Най-трагичният аспект на новото убийство на жената е, че две малолетни деца сега остават без майка, а бащата е обвинен за ужасяващия инцидент.
Трагедията се е случила на 14 юни в жилищен комплекс в района на Тремитуса, където живеят чужденци, и в района има силно полицейско присъствие.

Очевидци са разказали пред кипърския вестник, че от апартамента на двамата българи дълго време се чували бой, викове и крясъци, а в един момент жената и мъжът се появили от различни изходи на сградата на първия етаж, като и двамата имали кръв от раните.

Тези свидетели са посочили, че жената все още е била жива, макар и видимо в много лошо състояние, след като е паднала на земята, и са се опитали да ѝ окажат първа помощ, като са се опитали да спрат силното ѝ кървене с помощта на кърпи.

Мъжът имал кръв по дрехите си и останал на мястото на инцидента, на различно място от съпругата си, до пристигането на линейката.

Жената била обявена за мъртва, когато линейката пристигнала в болницата в Пафос, а съпругът бил хоспитализиран под охрана.

Източник: Novini

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини