Editors идват в София през август

България най-после има потвърдена дата за отложения миналата година концерт на Editors – една от най-добрите съвременни европейски групи на живо! Лайвът на британците, който трябваше да се проведе миналото лято в Бургас, но беше отменен по непредвидени логистични предизвикателства, ще се състои на 29 август в София.

Мястото е впечатляващата нова сцена на Арена София, Столичен Колодрум, като част от серията концерти на Fest Team Sofia Solid, където тази година вече видяхме силни концерт на Кори Тейлър, Megadeth и The Smile.

В продължение на две десетилетия Editors проправят своя славен път към върховете на британския рок звук, като през това време не спират да печелят най-високите отличия, които може да постигне една банда от Острова – платинени и златни плочи, хитови сингли, номинации за Mercury и Brit награди, разпродадени турнета и репутация на една от най-добрите групи на живо.

За международния им успех са отговорни не само емблематичният баритонов глас и завладяващото сценично присъствие на Том Смит и способността им да пишат класни рифове и абсолютни рок химни, но и смелостта им постоянно да експериментират. Editors никога не са били група, която прави това, което се очаква от нея. Това доказват и с песните от последния им, седми албум, нестандартни и вълнуващи, пълнокръвни електро-индустриален рок.

Закупилите билети за Burgas Summer Live oт 13 август 2023 г. ще имат възможност да избират дали да използват билета си за новообявената дата за концерт на Editors на 29 август без презаверка или да получат възстановяване на сумата. Продажбата на билети за новата дата с цени от 66 до 99 лв. и  VIP билети за 120 лв. в мрежата на TicketStation.bg.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини