Подсъзнанието може всичко… и в България

Какво по-могъщо умение може да развие човек от това да контролира подсъзнанието си и да постигне всичко, което желае? Само трябва да се научи как. Огромният интерес към този въпрос намира своя отговор след месец - на 24 и 25 април в НДК, зала 3. Тогава българската публика ще се срещне най-накрая със световноизвестния писател, лектор и филантроп Джон Кехоу, автор на бестселъра “Подсъзнанието може всичко”.

След като прекарва продължително време далече от цивилизацията - в горите на Британска Колумбия и Северозападното крайбрежие на Тихия океан, той изучава и анализира вътрешните механизми на човешкия мозък. Вече 30 години оттогава, Кехоу обикаля света, обучава стотици хиляди души и консултира безброй корпоративни гиганти относно силата на мисълта, успеха, парите, човешкото щастие.

Неговите лекции се ползват с колосален успех в цял свят, а книгите му са сензация навсякъде, оглавявайки класациите за бестселър. Според “Sunday Dominion Times” - ”Има гениалност, сила и магия във всеки от нас, Джон Кехоу ни показва как да ги събудим”. Просто авторът ни убеждава на 100%, че ”това, в което вярваме, влияе върху това, което се случва!”.

Книгите му могат да накарат и най-големия скептик да повярва в собствените си сили и възможности. По изумителен начин той кара читателя още от първите страници на своите книги да се слеят с матрицата на Вселената и се изпълнят с огромна вяра в себе си.

Създадено като методика, обучението на Кехоу очертава смела стратегия за това как да променим личния си живот, работата и обществото. Чрез убедителни примери авторът доказва, че няма невъзможни неща, защото чисто физически във Вселената всичко е енергия. Човешките мисли - също.

“Мислете така, сякаш всяка ваша мисъл с огромни огнени букви е написана на небето и се вижда от всекиго - то си е така!”, казва Кехоу. “Вашите мисли са много по-могъщи, отколкото предполагате, и всеки мисловен образ е реална сила. Така че - мислете за всичко с най-хубавите чувства, на които сте способни и вярвайте, че вече сте получили това, което силно искате!”.

“Подсъзнанието може всичко” не е единствената книга на автора. Тя просто е първата. Страхотно нейно допълнение е следващата - “Успехът и парите”. В тази книга се представя убедително доказателство, че личната реализация и финансовото преуспяване определено вървят ръка за ръка.

Семинарът на Кехоу ще се провежда двата дни (събота и неделя) от 9:00 до 18:00 ч. За тези, които не разбират английски или не са уверени, че ще успеят да разберат абсолютно всичко, организаторите от ИК “Феникс Дизайн” са подсигурили симултанен превод.

Самият Джон Кехоу сподели, че е силно разъвлнуван от факта, че ще ни посети и ще проведе толкова сериозна лекция, защото ще има възможността да засегне и теми, които досега не са били покривани в книгите му.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини