Ромина Андонова е знаела предварително победителката на Мис Свят

Мис България 2010 Ромина Андонова разбуди духовете с коментарите си на личната си страница във „Фейсбук": „Знаех коя ще е победителката предварително. Според мен и другите момичета са били наясно, че ще спечели американката Александрия Милс." Родната манекенка беше категорична, че за нея надпреварата „Мис Свят" е всичко друго, но не и конкурс за красота.

„Имаше много красиви и лъчезарни момичета. Нищо не искам да кажа за USA, не я познавам лично, но след като не ми е направила никакво впечатление (добро)... А и да скандират името на друга участничка. Правете си изводи - никой не я поздрави, срам. То се знаеше седмици предварително", написа Ромина и допълни, че и останалите претендентки избягвали да контактуват с американката още седмица преди финала.

„Аз съм горда, че от 120 държави избраха мен и още седем момичета да представяме не само държавата си, а и самите континенти. Страхотно изживяване", припомни си Ромина Андонова емоциите от конкурса. „Искам да видите традиционните танци. Всички са възхитени от танца, от музиката, момичетата там ме запомниха с това. И постоянно, където и да ме видят, искаха да ги уча, пееха на закуска, на обяд. Уникално!"

Междувременно стана ясно, че красавицата ще се прибере у нас два дни по-късно от предвиденото, тъй като багажът й бил загубен от китайска авиолиния, пише в."Монитор" Миската сподели, че е прекарала над 30 часа в чакане на летището в Хонконг.

Малко след края на конкурса избухна още един скандал - този път политически. Норвежци обвиниха журито, че умишлено не е избрало за победителка тяхната кандидатка Мариан Биркедал, която беше сочена за фаворитка.

"Всичко идва от Нобеловите награди. Тази година лауреат за мир стана дисидентът Лю Сяобо, което разгневи Китай. Това е и причината Мис Норвегия да е толкова назад в класацията." Това заяви норвежката тв водеща Катрин Сорланд. „Съдиите бъркат красотата с политиката. В този конкурс винаги е ставало въпрос за едно и също - страната домакин прави всичко по силите си, за да се подмаже на силните на деня", допълни Катрин Сорланд.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини