3 лъжи за мъжете +1 бонус

Те са от Марс, ние сме от Венера. Има и специалисти, когато нещата между теб и него започнат да изглеждат непреодолимо трудни. Милена Динкова е VIP консултант по успешни връзки, сайтът е blizost.bg

Лъжа №1: Мъжете не са романтични
Истината е, че мъжете са романтични, но по начин, различен от този на жените. Жените гледат на романтиката като серия от мили жестове, които някой друг прави за тях. Мъжете смятат за романтични случаите, в които самите те правят нещо голямо. Най-добрият пример е, когато мъжете предлагат брак. Те обикновено прекарват много време (а често хвърлят и доста пари), за да организират начина, по който ще помолят жената да се омъжи за тях.

Лъжа №2: Мъжете не могат да бъдат верни
Обикновено аргументът е, че мъжете са примитивни и не могат да контролират инстинкта да разпръскват семето си – идеята тук е, че те просто са програмирани от природата да изневеряват. Някои учени дори вярват, че това е истина. Проблемът е, че да правиш това, което ти идва инстинктивно, означава, че мъжете ще изпоцапват дрехите си, защото да се ползва тоалетна не е „естествено”. Мъжете могат и трябва да са верни! Тези от тях, които не са, обикновено се „подсигуряват” с жени, които толерират това неприемливо поведение.

Лъжа №3: Мъжете не изразяват емоциите си
Всъщност мъжете изразяват емоциите си много силно. Ако не вярвате, просто идете на футбулен мач. Каквото и да чувстват мъжете, те го чувстват много интензивно. Но не са много добри в това да показват чувствата си всеки ден и непресънато. Мъжете често не позволяват на емоциите си да излязат навън, освен ако те не са много приятни. Всъщност това е основната причина защо мъжете биха направили почти всичко за жена, която смятат за очарователна.

Бонус: Лъжа №4: Мъжете не искат да се женят
Удивително е, че някои жени все още вярват в това! Знаете ли, че 99% от мъжете на 70-годишна възраст са били женени в някакъв момент от живота си? Мъжете обаче са склонни доста сериозно да обмислят евентуалната женитба - те разбират, че когато встъпят в брак, поемат отговорност пред съпругата си по начин, който ще ги свърже много силно с нея – физически, емоционално и финансово.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини