Теб ли обича или парите ти

Знаеш ли какво е златотърсачка? Терминът се използва в САЩ за жени, които си търсят мъже само заради парите им. У нас дамите с подобни цели също вече не са рядкост, а за да ги разпознаеш, не са ти нужни кой знае какви умения.

Тя очаква от теб скъпи подаръци. Номерът с романтичния есемес или любовното признание на вечерята със свещи вече не минава. Виж, едно бижу със скъпоценни камъни определено ще я задоволи. А може би разходка до Дубай...

Жената, която иска парите ти, няма да те пита коя е любимата ти книга, а каква е марката и моделът на колата ти. Сам разбираш, че тя не се хваща с неплатежоспособни господа. Ето защо не очаквай и някога да плати сметката. Тя е дама или поне за такава се смята.

Можеш лесно да я разпознаеш също по приятелите и миналото й. Ако дружките й са подобно ориентирани в живота, тя надали е много по-различна. Сегашното й гадже е по-богато от предишното, ти пък си по-богат от сегашното. Разбираш ли сега защо ти намига?

Един от основите белези, по които ще я разобличиш, е нейната външност. Тя е много по-поддържана от другите жени и изглежда зашеметяващо дори докато спи. А ако понякога започваш да се чудиш защо жена от такова ниво копнее да бъде с теб, при положение че ти не си най-големия красавец, отговорът би трябвало бързо да те споходи.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини