Кортежът на премиера претърпя пътен инцидент

Кортежът на премиера е претърпял пътен инцидент. На път за Плевен автомобилите на Националната служба за охрана от кортежа на Борисов са причинили леко пътнотранспортно произшествие, съобщава bTV.

Колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът на жена е изхвърчал от пътя.

За щастие при инцидента няма пострадали.

По думите на потърпевшата полицията в Плевен е отказала да опише всички щети по автомобила й и да й предостави декларация за ПТП.

Потърпевшата Яна Петрова твърди, че автомобил със специален режим на движение е изблъскал колата й от пътя и я принудил да влезе в банкета, съобщава БНТ.

От службата за охрана коментираха пред БНТ, че Петрова е направила неправилна маневра в ляво.

Инцидентът е станал по обяд, когато към Плевен е пътувал министър-председателят.

Началникът на НСО твърди, че в инцидента няма автомобил от кортежа на Бойко Борисов, а друга кола на НСО.

Яна Петрова разказа, че кортеж от автомобили на НСО я е изпреварил около 10 километра преди Плевен. Заради завой и насрещно движение зад нея останали два автомобила Ауди и джип, които тя разпознала като част от кортежа, тъй като били с включена сигнализация.

В момента, в който джипът ме изпреварваше, приближи максимално до мен, ожули ми врата - лявата на колата, огледалото се сви и се прибра навътре, показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана. Всичко стана за броени секунди, даже не можех да осъзная какво се случва, разказа Петрова.

От НСО съобщиха, че инцидентът е станал неволно - Петрова се е отклонила рязко вляво и затова двете коли са се закачили.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини