4-годишният Мишо има нужда от нашата помощ

Продължава акцията за финансова подкрепа за лечението на 4-годишния Михаил Кашидов.  Асеновградчанчето страда от детска церебрална парализа и епилепсия. Диагнозата му е поставена, когато е бил едва на 7 месеца. Оттогава е на непрекъснато лечение и рехабилитация, но все още не може да държи главата и гърба добре изправени, да седне без помощ, да лази и да говори.

В началото на годината Мишо мина първия курс на лечение в израелската клиника Биокорекция. За да има значителни резултати обаче, специалистите препоръчат поне три курса. Цената на всеки един от тях е около 10 000 евро. До момента семействотото е събрало половината, а срокът, в който трябва да бъде започнат процедурите, вече тече.

На името на Мишо има открита дарителска сметка в лева: IBAN BG25 PRCB9230 1032 0907 11 в ПроКредит Банк. На челната страница на сайта на банката, в раздела „Дарителски сметки” можете да откриете повече информация.

Съществува и друг вариант, за да се помогне на момчето. Всеки, който желае, може да изпрати SMS с текст DMSMISHO на номер 17 777 за всички мобилни оператори. Съобщението е на цена 1.20 с ДДС.

За съжаление официалните справки от получените SMS за Мишо от началото на годината до момента сочат, че месечно са постъпвали по около 20 до 50 дарителски съобщения, като най-много са били те през април – 71 на брой. За лечението на Михаил отива по 1 лв. от всяко от тях.

За повече информация можете да се свържете с майката Светла Кашидова на телефони: 0892377090 и 0892377073.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини