Новият VW Beetle вече е изменен

Съвсем скоро Volkswagen представиха своята нов Beetle, като интересът към този модел определено е голям.

Всъщност световните тунинг майстори веднага поискаха да покажат своите идеи по темата и по този повод сега от Abt Sportsline разкриват компютърни графики на своя Beetle.

В ролята си на най-големия тунер на Volkswagen Group германците от Abt планират да подобрят всички двигатели в гамата на Beetle.

Започвайки с 1.2-литровия TSI със стандартни 103 к.с., то при него мощността ще скочи на 138 кончета. Междувременно 1.4-литровият TSI, който стандартно разполага със 157 к.с., ще може да се похвали с 207 к.с. Върховият от бензиновите агрегат е 2-литровият турбо двигател, който надгражда над своите 197 к.с. до новите 236 к.с.

По отношение на дизелите 1.6-литровият двигател със 103 к.с. има нови 20 кончета, а 2-литровият TDI вече разполага със 167 к.с. спрямо стандартните 138 к.с.

Разбира се, ще се предлага и отличен оптичен тунинг, като от Abt предоставят на новия Beetle нов преден спойлер, задна престилка, нови ауспуси, както и странични прагове. Има и декоративни елементи като „веждите” за предните и задните фарове, както и интересните графични елементи. Накрая благодарение на промени по окачването са побрани с 1 цол по-големи гуми.

Повече подробности за новия спортен „бръмбар” ще има по-късно тази година.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини