Къде ще почиват асеновградските избраници

Излежаването на плажа явно тази година не е сред приоритетите на депутати и кметове. Разбираемо, все пак идват избори...

В разгара на сезона, когато мислите на повечето от нас, без каквото и да било предупреждение, се отклоняват от работата и задълженията към други по-приятни неща като морските вълни, горещия плаж и ледените коктейли с пъстри чадърчета, нека видим какви са плановете на избраниците на асеновградчани в парламента и местната власт властта по отношение на отпускарския сезон.

Семейството на депутата Силвия Хубенова не е планирало почивка на море. За разлика от тях домашният любимец – 2-годишният лабрадор Бъди, обожава да плува в реката и язовирите около Асеновград, така че за него плажните бани са почти всекидневие.

Колегата на Хубенова Илия Пашев е решил да заведе семейството си в Гърция. Все още не е избрал къде точно ще акостират, но смята да е някъде в северната част на страната. Иначе е запален фен на риболова и когато му остава време обича да хвърля въдица в някой близък водоем.

Йордан Бакалов все още не е планирал почивката си, но ако намери време смята да отскочи със семейството си за няколко дни до морето.

Кметът д-р Христо Грудев няма да излиза в отпуск през август. Предвид предстоящата битка да остане в кметското кресло още 4 години, времето и усилията му през оставащите няколко месеца до края на мандата ще бъдат насочени предимно в тази насока.

Работа предстои и на двама от неговите заместници. Теньо Манолов и Стоян Димитров, освен че са набори – родени са 1974 г. , са горди бащи на бебета, които още нямат навършена 1 годинка. И единият и другият са категорични, че едва ли ще отсъстват от общината повече от 4-5 дни. Със сигурност обаче в плановете им не влиза и да се излежават на морския плаж.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини