Пловдивчанка умря в ръцете на асеновградски жиголо

39-годишна пухкава дама почина в ръцете на жиголо, съобщиха потресени патоанатоми, приели жената на аутопсия, пише в. “Всеки ден”. Мераклийката за бурни страсти, чиито килограми били много над нормата, си поръчала мъжка проститутка по телефона за да утоли жаждата си. На повикването се отзовал 23-годишният М.К. от Асеновград.
Момчето пристигнало на адреса в Пловдив малко след полунощ, разказал той самият след инцидента. “Не говорихме много, жената ме завлече направо съм спалнята”, обяснил той на дошлите на място медици. 98-килограмовата дебеланка се развихрила и била в апогея на сладострастието, когато изведнъж спряла да се движи. “Както крещеше и се мяташе изведнъж се отпусна. Опитах се да се отместя, но тя не реагираше”, допълва шокиращия си разказ младежът, който е в бизнеса от 3 години. Клиентките си той намирал в сайт за запознанства. Мъжемелачката издъхнала в ръцете на втрещеното момче.

Оказало се, че сърцето на жената не издържало на натоварването. Причината за смъртта е инфаркт, съобщиха от пловдивската болница.

Комбинацията от секс упражненията и жегата в последните дни изиграла лоша шега на пловдивчанката, обясниха медици. След първоначалния шок младият жиголо обяснил, че дори не получил пари за кошмарния секс. Той не посмял да си прибере хонорара от 60 лв.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини