Коте в пералнята оцеля след изпиране

Двумесечната Принцеса се отърва с не особено сериозни травми и се възстанови напълно след два дни. Тя преживя едночасовото изпиране, е, може сега да й остават само осем живота.

Котенцето било прибрано наскоро от Сюзън Гордън, в дома и в Абърдийн. И докато се разхождало и изучавало новата територия, котето си харесало дрехите в пералнята. Настанило се сред тях, а малко по късно стопанката сложила препарат, затворила капака и пуснала машината да работи.

След като програмата свършила, жената за свой ужас открила изпраната и с обезумял поглед Принцеса, омотана в мокри дънки. От носа на писаната течала кръв (ей, центрофуга е това), а очите й кървясали от праха за пране. Обаче това било всичко, ветеринарите не открили никакви други увреждания. Дали на котето обезболяващи, пикочогонни и капки за очи, два дни по-късно то било в нормалното си здравословно състояние и игриво настроение. Но специалистите смятат, че оцеляването на Принцеса е истинско чудо, а случаят получи широка медийна огласа на Острова

М.З.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини