Министър Дончев определил ръководството на общината като "надъхани млади ентусиасти"

Министърът по еврофондовете Томислав Дончев се е срещнал с ръководството на община Асеновград. Взглядата е била неформална и е станала вчера веднага след официалната му визита в Смолян.
Акцент по време на срещата са били проблемите, свързани с реализирането на проекти по Европейски оперативни програми, евентуалните промени на Закона за обществените поръчки и процедурите за финансиране и сроковете за плащане на всички нива.
Според пресцентъра на общината министър Дончев е изразил "задоволството от работата на местната управа по отношение на усвояване на евросредствата, а също и от компетентността на екипа, който работи в тази сфера".
"Общо взето получихме една доста стимулираща оценка за свършеното от нас по отношение на проектите", коментира за asenovgrad.net вицекметът Теньо Манолов. Той е един от тримата, разговаряли с министъра по управление на средствата от ЕС.
Другите двама са кметът д-р Христо Грудев и зам.-кметът по финансите Стоян Димитров.
Дончев ги е преценил като "надъхани млади ентусиасти, които на фона на всички проблеми не са се оставили, а се борят и знаят добре какво точно правят". 
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини