След Асеновград и в Лясковец - изнасилване след интернет среща

Жена на 50 години от Лясковец бе изнасилена след запознанство с мъж по интернет, съобщиха от областната дирекция на МВР във Велико Търново.Инцидентът е станал около 22 часа вчера в местността "Манастира" край Лясковец.

Пострадалата и мъжът се запознали преди известно време по интернет и си определили среща вчера.
По-късно с автомобила на извършителя Форд Ескорт отишли на заведение в с. Арбанаси и на връщане жената била изнасилена край автомобила от „новия си приятел”, след което той я изоставил. Тя успяла да се обади на свои познати и да им каже къде се намира. Докато те я открият обаче, тя успяла да се прибере в дома си. По-късно подала сигнал в полицията.

Часове по-късно криминалистите открили и задържали мъжа. Това 44-годишният С. Д. от Горна Оряховица, който е осъждан за изнасилване.
Срещу него е образувано досъдебно производство и му е наложена мярка за неотклонение "подписка".

През април 40-годишен мъж изнасили 25-годишна асеновградчанка пак след запознанаство по интернет. На Велики четвъртък те се уговорили да се срещнат в Асеновград и след като се почерпили в местно кафене се разходили до Бачково с колата на мъжа. На връщане той отбил от пътя, заплашил младата жена и я изнасилил.
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини