Летим за Германия директно от Пловдив

На 3 ноември ще стартира третата дестинация от летище Пловдив. След Лондон и Милано пловдивчани, а и не само тe, ще могат да летят директно и до Франкфурт Хаан. Новината е радостна и за много от българите, живеещи в южната част на страната, тъй като оттук насетне няма да им се налага да пътуват до София, за да хванат самолет за Германия.

Франкфурт Хаан е отлична дестинация, която допълва мрежата от Пловдив с още 49 ниско тарифни маршрута от Франкфурт Хаан. Градът е заобиколен от впечатляващата долина на среден Рейн между Бинген / Рудещайм и Кобленц (световно наследство под защита на ЮНЕСКО ), впечатлява с типичните за това място лозя, старинни градове от Средновековието, замъци, величествени къщи и, разбира се, легендарната скала Лорелай.

Сега е най-подходящото време да се посетят прочутите Коледни пазари през ноември в този романтичен регион около Летище Франкфурт Хаан - празничните светлини обсипват дървените къщи и средновековните градски центрове на многобройните селца в лозарския регион на Рейн, Мозел и Ар. Ароматът на канела и прочутото греяно вино се носи във въздуха.

Стартовите цени на билетите еднопосочно са 27.99 евро, с включени такси.

Маршрутът до Германия ще бъде обслужван всеки четвъртък и неделя.


Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини