Мъж хвана жена си с любовник и я накара да изяде молбата за развод

Мъж завари съпругата си с любовник и я накара да изяде молбата за развод, съобщиха днес медии в северната италианска област Венето.

Съпружеската двойка живее в Падола, която е част от планинския курорт Комелико Супериоре. Сега мъжът е подсъдим за семейно насилие и разказа своята история пред съда в Белуно.

Той решил да дири жена си, след като не я открива на мобилния телефон и не я намира в техния дом. Лесно я намерил на отбивка, малко извън населеното място, в колата на нейния интимен приятел. Измаменият съпруг извикал сина си на помощ и се завързала схватка, за която версиите на участниците доста се различават.

Общият елемент в показанията е, че съпругът се опитвал да измъкне жена си от колата на любовника, който се стремял да му попречи. Накрая всички завършили в отделенията за спешна медицинска помощ, но в различни болници, за да избягнат нови срамни сцени.

"Когато показах на моя съпруг молбата за развод, изготвена от адвоката, той я разкъса и ме накара да я изям," твърди жената пред съда, който ще трябва да прецени горчивия залък на изневярата.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини