Kакво общо има Мадона с Whitesnake?

Снимка: http://en.wikipedia.org (CC)

Нищо общо. Освен предполагаемото заглавие на хипотетично изтеклата демо версия на новия и сингъл. И със ZZ Top няма нищо общо.

Възможна демо версия на новия сингъл на Мадона, "Give Me All Your Love", изтече в уеб пространството вчера, 8 ноември, на http://www.wat.tv/guide/musique, в Youtube. В рамките на няколко часа, той беше сред един от топ 10 тренд теми в световен мащаб на Twitter. Към момента видеото е недостъпно, който гледал, гледал. Обаче в нашия vbox7 го има.

Предполага се, че това е първият сингъл от предстоящия нов албум на дивата, който ще излезе в началото на 2012 г.. Пресслужбата на Мадона не е реагирала с коментар на изтичането.

Имаме и текста на парчето на http://www.metrolyrics.com/give-me-all-your-love-lyrics-madonna.html. Да се не начуди човек, колко е проникновена нейната поезия.


Мадона е много заета зад кулисите напоследък. Тя подготвя предстоящия си албум, който трябва да излезе през пролетта на 2012 година. През септември, дивата заяви, че първият сингъл ще бъде представен през февруари или март.

Въпреки това, изтичането вчера би могло да е индикация ускоряване на тези планове.

Според слуховете песента може да се появи, ако не в рамките на седмица, може би две различни нови събития в Ню Йорк. Всъщност засега не е оповестявано дори работно заглавие на проекта. Всичко е в сферата на слуховете. Извън тази загадъчност, в Youtube е пълно с клипове от рода на „Мадона на живо без плейбек”, или „Истинският глас на Мадона”. Факт. Да се върнем обаче в сферата на слуховете и предположенията. Ето няколко, напълно подходящи за материалното момиче.

Има непотвърдени съобщения, че Мадона ще бъде лице на Versace за модно шоу H & M в Ню Йорк. Мадона и двете марки са си близки отдавна: тя е била лице на Версаче два пъти в миналото (1995 и 2005 г.) в допълнение към проектираната от нея собствена линия за H & M, наречена М от Мадона, през 2007 г..

В събота, 12 ноември, тя ще бъде в залата Roseland, за избора на победителя в конкурса за танц на Smirnoff. Победителят ще бъде обявен за член на нейния танцов екип, макар че до какво води тази награда (обиколка с дивата, може би?) не е описано изрично. ако вярваме на Billboard, а ние вярваме на Billboard.

Що се отнася до албума, един от неговите копродуценти, Уилям Орбит, наскоро е публикувал бележка на Facebook си, че ще той бъде мастериран в края на този месец. В очакване ли сте? Все пак с Орбит Мадона направи "Ray of Light" (1998) и "Music" (2000). Освен тях, май само "Frozen" е задължителен за споменаване. Да не пропуснем да отбележим и факта, че това е 12-ия албум на Мадона.

За повишаване на музикалната култура и за да стане по-приятно, да си спомнм Whitesnake и тяхната "Give Me All Your Love". Unplugged. Припомняме и ZZ Top, обаче при тях звучи като "Gimme All Your Lovin". Горещо и натрапливо ви ги препоръчвам

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини