Революционният телевизор на Apple през 2012 година?

Apple се кани да пусне свой собствен революционен телевизор в средата на 2012-та, твърди анализаторът Питър Мисек от Jefferies & Company, цитиран от pcceni.bg. Според него, телевизорът ще бъде правен във фабрики на Sharp, като продукцията му ще започне в средата на 2012-та.

Припомняме, че по-рано тази година се появиха информации, че приживе Стив Джобс „най-накрая открил начин да направи революция и при телевизорите". Това се твърди в официалната негова биография, написана от Уолтър Айзъксън. Каквито и да е подробности липсват, но почти сигурно уникалното в моделите на Apple TV-тата ще е софтуерът Siri.

Програмата беше представена заедно с iPhone 4S, като позволява изпълняването на различни неща чрез гласови команди.Става дума за задавания на търсене в интернет, водене на бележки и др. Така с помощта на Siri би било възможно да контролирате телевизора изцяло с гласови команди, което би довело до пенсионирането на дистанционното.

Разбира се, всичко това е в сферата на спекулациите. Все пак, дали наистина няма да видим революционен телевизор от Apple и то съвсем скоро?

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини