Пишман ухажор бит по поръчка на обидена съученичка

16-годишно момче от Куклен е било бито вчера сутринта пред входа на Строителния техникум в Пловдив. Енгин бил причакан от трима тийнейджъри на възраст 18 и 19 г., които го нападнали с юмруци.  

Охраната на учебното заведение подала веднага сигнал в полицията. На мястото пристигнал автопатрул на Шесто Районно управление. Униформените прекратили сбиването и задържали побойниците. Тримата обяснили, че малко преди това са били помолени от момиче - година по-малка съученичка на десетокласника от Куклен, да го сплашат, заради дразги помежду им. Тя била ядосана, тъй като Енгин я бил опипвал и й отправил неприлично предложение, докато пътували заедно в автобуса за училище. За да си го върне, тя се оплакала на брат си, след което последвали и нападението и побоят.

Енгин е прегледан в болница и освободен за домашно лечение с охлузвания по лицето и спукана вежда. На нападателите му са съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини