Питайте Калин Георгиев за Мировяне! Ще отговаря при Бареков

След случая с акцията в Мировяне Калин Георгиев ексклузивно в „Гореща точка”, петък, 8:00
Задайте своите въпроси към главния секретар на МВР на facebook.com/TV7Bulgaria

Този петък, 27 януари, ексклузивен гост на топжурналиста Николай Бареков в „Гореща точка” е главният секретар на МВР Калин Георгиев. В последните дни премиерът Бойко Борисов отправи сериозни упреци във връзка с ескалиралото обществено напрежение срещу работата на МВР по случая с отвлечената в Перник и по-късно убита Мирослава и акцията срещу семейство Начкови от с. Мировяне. Министър-председателят коментира наказанията и освобождаването на служители на МВР от вътрешния министър Цветанов. След първата работна среща между новия президент Росен Плевнелиев и Бойко Борисов, вчера стана ясно, че премиерът е предупредил вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, че при повторни грешки като при акцията в Мировяне ще има уволнения на „големи началници” от МВР.


Как главният секретар на МВР ще коментира недоволството срещу работата на МВР и изказванията на премиера Борисов ще разберете утре, 27 януари, ексклузивно в „Гореща точка” точно в 8:00.

Междувременно събитията около Калин Георгиев набират скорост. Главният секретар на МВР е депозирал оставката си, съобщи БГНЕС. Няма информация обаче дали тя е била приета. По-рано днес Калин Георгиев заяви, че е взел своето решение, защото е човек, който носи отговорност. Той добави, че трябва да говори по-дълго, но пресконференцията, в която участва - за усложнената зимна обстановка - нe е по темата, цитира го "Фокус".

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини