Need for Speed поднася изненада на пазара

Едно от най-популярните заглавия в света на компютърните игри -Need for Speed именно днес поднася поредната изненада към феновете си. На днешната дата в САЩ излиза най-новата част от култовата поредица – Need for Speed: The Run, която само след три дни ще се появи и в Европа.

За предимствата и недостатъците на The Run можем да коментираме едва, след като лично тестваме новото заглавие. Единственото, което знаем засега, е, че във версията за Playstation 3 има няколко нови коли. Две от тях са с базов жълт цвят, но винаги можете да ги пребоядисате преди да се хвърлите в състезанията. Единият автомобил е Lexus LFA, който вдига над 320 км/ч и е с 4.8-литров V10 двигател. Шасито е карбоново, което спомага да се намали тежестта на автомобила. В играта, Lexus-ът е описан като "рев на ангел" (Roar of an angel).

Вторият автомобил също е в жълт цвят по подразбиране, но това не от никакво значение, защото всъщност говорим за Porsche Carrera GT. Истинските фенове на спортните автомобили помнят, че този модел се произвеждаше между 2004 и 2006 г. Със своите 604 конски сили, 15-инчови спирачки и автоматичен спойлер, който се вдига при достигане на скорост от 112 км/ч, Porsche Carrera GT е точно толкова красив на екрана, колкото и тук на приказки.

Очаква се една от характеристиките, които ще пленят феновете на играта, да бъде озвучението. От EA обещават максимално реалистичен звук, който да ви накара да усилите колоните си на макс, за да чуете мощния рев на двигателите на тези суперколи. Останалите зверове, които ще можете да подкарате само на PS3, са Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, GUMPERT apollo s, Lamborghini Countach GV5000 и Koenigsegg Agera R.

За едно нововъведение със сигурност няма да се налага да чакаме да се появи в Европа, а именно – новият телевизионен трейлър, който е режисиран от Майкъл Бей. Сюжетът в две думи: Джак получава предложение да участва в надпревара от Сан Франциско до Ню Йорк. Ако не успее, ще умре. Ако спечели обаче, получава 25 милиона долара. Вие бихте ли отказали подобна оферта?

Вижте трейлъра, направен от режисьора на "Армагедон" (1998), "Пърл Харбър" (2001) и всички възможни филми "Трансформърс", а след това влезте тук, за да поръчате своето копие от Need for Speed: The Run.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини