18 °C

Февруари - френският месец или просто Je t`aime

Je t’aime! е мотото, под което ще премине февруари в МОЛ Пловдив. Месецът е френски в много отношения, убедени са от управата на търговския център. Не само защото двама от клиентите ще получат безплатна екскурзия до Париж с 1 000 евро джобни. През февруари заедно с Почетно консулство на Франция – Алианс Франсез Пловдив ще накара всички ни да се почувстваме малко по-различно, по-лежерно, по по-парижки. Ето какво предвижда програмата през следващите няколко дни:

Безплатни прожекции:

8 февруари 20 ч. "Мулен руж"

15 февруари 20 ч. "Трима мъже за убиване"

22 февруари 20 ч. "Кралят слънце"

Представяне и тестване на френска козметика:

10 февруари 15-20 ч. Vichy, козметика за лице

11 февруари 10-20 ч. Vichy, козметика за лице

17 февруари 15-20 ч. Rene Furterer, продукти за коса

18 февруари 10-20 ч. Rene Furterer, продукти за коса

24 февруари 15-20 ч. NUXE, продукти за лице и тяло

25 февруари 10-20 ч. NUXE, продукти за лице и тяло

Френски грим и аромати в Beauty Zone:

2 февруари  15-18 ч.  Грим сесия с продуктите на GUERLAIN

3 февруари 16-20 ч.  Спрей промоция на най-новия мъжки аромат на YVES SAINT LAURENT - L`HOMME LIBRE

4 февруари  16-20 ч.  Спрей промоция на най-новия мъжки аромат на YVES SAINT LAURENT - L`HOMME LIBRE

5 февруари   15-18 ч.  Грим сесия с продуктите на GUERLAIN

9 февруари  15-18 ч.  Грим сесия с продуктите на GUERLAIN

10 февруари 16-20 ч.  Спрей промоция на най-новия мъжки аромат на YVES SAINT LAURENT - L`HOMME LIBRE

10 февруари  12-20 ч.  Грим сесия с продуктите на YVES SAINT LAURENT

11 февруари  16-20 ч.  Спрей промоция на най-новия дамски аромат на LANCOME -  TRESOR IN LOVE

11 февруари  10-17 ч. Грим сесия с продуктите на YVES SAINT LAURENT

12 февруари  12-16 ч.  Спрей промоция на най-новия дамски аромат на LANCOME -  TRESOR IN LOVE

14 февруари  16-20 ч.  Спрей промоция на най-новия дамски аромат на LANCOME -  TRESOR IN LOVE

16 февруари 15-18 ч.  Грим сесия с продуктите на GUERLAIN

19 февруари  15-18 ч.  Грим сесия с продуктите на GUERLAIN

23 февруари  15-18 ч.  Грим сесия с продуктите на GUERLAIN

26 февруари  15-18 ч.  Грим сесия с продуктите на GUERLAIN

Закриване

25 февруари

14.15 ч. Изпълнения на лауреати на Международния Фестивал за франкофонска песен "Златен ключ"

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
28 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
28 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
28 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
28 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
28 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
28 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
28 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
28 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
28 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
28 сеп 2020
Последни новини