Старт на кандидатстудентската кампания в ПУ

В Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" стартира кандидатстудентска кампания за част от специалностите, съобщиха от ръководството на ВУЗ-а. Насрочените ранни дати са по химия, физика, изобразително изкуство и музика. Не са отпаднали обаче регулярните изпити в рамките на предварителната и редовната кампании през юни и юли.

Първите изпити са по химия и физика. Те ще се проведат в събота, 25 февруари. Физиците трябва да знаят, че освен тест ги очаква и събеседване.Следващата възможност за кандидатстване по двата предмета е 7-ми април.

По музика има предвидени четири дати за изпит. Комисията ще се среща с кандидат-студентите на 17 март, 7 април, 5 май и 9 юни в Новата сграда на ПУ. Също там, но на датите 28 април, 2 юни и 16 септември, ще се проведат изпитите по рисуване.

Тази година изпитите и приемът на новите студенти ще се проведат през юни и юли. Предварителната сесия е от 4 до 8 юни включително. За участие в изпитите от 26 март до 23 май в Университетския информационен център в Ректората на ПУ или в бюрата за прием на документи в страната трябва да се подадат молба, оригинал и копие на лична карта.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини