81-годишен се разведе след седмица брак, бабата му изневерявала

81-годишен дядо от Русе се разведе, след като разбра, че законната му половинка кръшка и харчи пенсийката му по чужд мъж. Районният съд в дунавския град прекрати брака между двамата заради настъпило дълбоко и непоправимо разстройство по вина на жената.

Романът между двамата старци продължил много кратко време, а бракът им траял само една седмица. Самотният дядо Васил имал 50% инвалидност заради очно заболяване и търсел сродна душа, с която да споделя трудното си ежедневие. Имал жилище и прилична пенсийка, с която двамата да могат да преживяват, и затова много се зарадвал, когато срещнал 62-годишната жена. Първоначално бабата била много мила и кротка и успяла да заблуди стареца, че тя е жената на живота му.

На 14 септември м.г. двамата минали под венчило и започнали да делят една постеля. Дни след сключването на брака обаче съпругата показала злия си нрав и твърдо заявила, че тя ще казва как да се харчат парите. Много скоро старецът разбрал, че на всичкото отгоре съпругата му си има и любовник.

Източник: Монитор

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини