Взривиха колата на плеймейтката Кателина

Неизвестни взривиха колата на плеймейтката Кателина Гатева!!!

 Атентатът срещу чернокосата участничка в риалитито "Бягство към победата" на Слави Трифонов е бил извършен в 1.15 ч миналата нощ, разбра пръв HotArena.net.

 Взривното устройство е било заложено под личния автомобил на Гатева - Нисан.

 Колата е била паркирана пред блока в столичния квартал "Люлин 7", в който Гатева живее. 

 Минути след 1 часа съседите й се събудили от мощен взрив. От ударната вълна са засегнати, но леко, два от паркираните до Нисана автомобили на комшии на Гатева. 

 Това не е първото посегателство върху движимата собственост на Кателина, която бе сред финалистките на конкурса "Мис Плеймейт 2009". 

 През декември Гатева откри автомобила си със строшено предно стъкло. Според запознати извършителят или извършителите на двете деяния са едни и същи. 

 Първият път е бил за сплашване, докато взривът на Нисана от снощи вероятно е бил опит за убийство, предполагат криминалисти.

 "Някой най-вероятно иска да отнеме живота ми, но съм жива. Очаквам най-лошото", притеснено заяви пред HotArena.net Гатева, която наш репортер потърси за коментар.

 На мястото на инцидента са пристигнали коли на пожарната и следователи от девето РПУ в Люлин, които работят по откриването на извършителя

hotarena.net

Източник: hotarena.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини