Стоянка Мутафова в инвалидна количка

Легендарната Стоянка Мутафова бе приета в болница за втора операция на крака в инвалидна количка. Актрисата от „Столичани в повече“ влезе за лечение във Военномедицинска академия с надеждата, че повторната интервенция на накрайника й ще е успешна и тя отново ще се изправи на крака. В момента Стоянка Мутафова е с много сериозно усложнение, тъй като в костта на крака й е сраснал мазол.

Медиците обещават, че съвсем скоро актрисата отново ще ни радва от сцената.

За съжаление при първата операция на актрисата, хирурзите са успели да отстранят само една част от мазола, което довело до адските болки на звездата и невъзможността й да се движи самостоятелно. Още след първата операция на крака  Стоянка Мутафова призна, че е наясно, че операцията й  не е съвсем успешна и най – вероятно след време ще и се наложи отново да легне под ножа, но едва ли е очаквала това да се случи толкова скоро.

Бабата на Виолета Марковска в „Столичани в повече“ е настояла този път медиците да й гарантират, че ще се справят блестящо и тя повече няма да има проблеми. Желанията на Стоянка Мутафова явно са били разбрани съвсем правилно от лекарите, тъй като те  гарантират, че само  14 – ет дни след операцията звездата ще е отново на крака и ще може да зарадва многобройните си фенове отново  от сцената.

Източник: hotnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини