26 юли 2019

Асеновград - фотопоглед отвън

Пътешественик, скулптор и фотограф от Монтана. Така ни се представи Асен Радков. Ето какво поиска да сподели той с читателите на Asenovgrad.NET:

"През милата седмица сложих в раницата си моя фотоапарат и разбира се, доброто ми настроение и се отправих към Асеновград. Беше вълнуващо преживяване, насладих се на много красота, заредих се с положителна енергия и вдъхновение. Сбъднах една моя отколешна мечта - да съм в Асеновград - сърцето ми преливаше от щастие.

Направих фотоси които искам да споделя с вас, надявам се сред снимките да има такива които да ви харесат. Цялата положителна енергия която ми даде Асеновград се постарах да я вложа в снимките, които направих.

Асеновград трябва да се фотографира през всички сезони, за това искам в бъдеще да споделя още снимки към албума за прекрасния Асеновград."

С позволението на автора, всеки ден ще публикуваме по една от неговите прекрасни фоографии в рубриката ни "Снимка на деня". Надяваме се да се насладите на кардрите и да усетите положителното и светло чувство, което той е вложил в творбите си.

На снимката: Храм "Свети Димитър", автор Асен Радков

Facebook коментари

Коментари в сайта (0)

Последни новини