Милко Калайджиев може да стане депутат

Мустак номер 1 на поп фолка Милко Калайджиев има реални шансове да стане депутат. Шокиращото разкритие бе оповестено не от изпълнителя, а от електронното издание Razkritia.com, след проведено проучване от сайта.

Изпълнителят на „Я, елате, пиленца, при батко" има изключително висок рейтинг и се радва на голяма популярност сред народа. В анкета проведена от изданието близо 46% от гласувалите предпочитат да видят мустакатия изпълнител в парламента. В проучването участват близо триста души, като за останалите 3 кандидати са гласували далеч по-малко ентусиасти.

Втора в парламентарната листа на евентуална партия на фолк изпълнителите има големи шансове да застане фолк певицата Алисия. Изпълнителката, която повече от година развлича народа не само с музика, но и с личните си драми, се радва на 22% подкрепа от страна на анкетираните.

Перлата на ромската музика Софи Маринова, която и в момента се спряга за кандидат-депутат в следващото народно събрание, обаче има едва 18% от гласовете на анкетираните. Що се отнася до четвъртия фолк певец предложен като кандидат-депутат в анкетата, то Азис успя да получи едва 14%.

Идеята родните фолк звезди да влязат в парламента все по-често се дискутира. Така че нищо чудно утре-другиден, музикалните любимци на народа да оставят микрофоните в нощните клубове и да извият глас в парламента.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини