Пипнаха трима с наркотици на кръговото Пловдив - Асеновград

Специализирана полицейска операция по линия "Наркотици" бе проведена на територията на Пловдив. В хода на съвместната акция служители от сектори "Противодействие на криминалната престъпност" "Пътна полиция" и "Специализирани полицейски сили" са заловили трима души, заподозрени в незаконно разпространение на наркотични вещества.
В петък около 19 ч. на кръговото между 6-ти километър и околовръстен път на магистрала "Тракия" в посока Асеновград е спряно за проверка Ауди, с който се придвижвали С.Г. /40 г./ от Симеоновград и 19-годишната С.А. от Варна. При претърсване в колата и последвалите лични обиски у двамата било открито известно количество наркотични вещества. По същото време в апартамент в областния град била задържана и приятелката на С.Г. – 24-годишната пловдивчанка Р.У. При проверка в жилището също била намерена дрога, както и електронна везна, мобилни телефони и сим-карти. От направените експертни справки е установено, че иззетите наркотици са марихуана с общо тегло 4,208 грама, амфетамин с общо тегло 0,703 грама и вещество от амфетаминов тип "пико" – с общо тегло 0,588 грама.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Мъжът и двете жени са приведени за 72 ч. в следствения арест.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини