Лейди Гага отряза Слави

Слави Трифонов се надявал, че ще може да прилъже скандалната Лейди Гага да гостува в шоуто му, когато пристигне в България за концерта си у нас. За жалост обаче Гаргата го отрязала като кисела краставичка, пише scandalno.net.

Според хора от екипа на „Шоуто на Слави", шефът им страшно много искал да направи интервю с певицата, защото се надявал, че така ще размърда рейтинга на позаспалото си предаване. Дори започнал да прави планове за дует с нея, което щяло да го изтреля направо на световна сцена.

От щаба на егоцентричната Гага обаче отказали с мотива, че звездата си имала собствени планове и времето й било разчертано до секундата. Оттам заявили на агентите на Слави, че дори и Джей Лено да я покани в предаването си, пак щяла да му откаже.

Слави много трудно приел поражението, но не се отчаял и продължил да търси начини да повлияе на изпълнителката. Окичената с пет награди „Грами" Гага трудно се поддавала на шантажи и най - вероятно Дългия ще трябва да се откаже.

Запознати с обстановката коментират, че звездите с международна слава не са като нашенските чалгарки, които са готови на всичко дори и за мимолетна слава.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини