Спецове разкриват на децата в Асеновград тайните на ча-ча и самба

Завърши спортно-състезателният сезон на Клуб по спортни танци "Асеновец". В по-висок състезателен клас "С"  преминаха Петър Парушев и Радина Нейкова, след поредния си финал на Зоновото първенство в Стара Загора на 2 юни.

С финансовата подкрепа на общината 25 деца за първи път участваха в турнир за начинаещи спортисти в столичната зала "Триадица". Постигнатите от тях резултати са многобройни, тъй като за този вид състезания все още липсват правила, а организаторите бяха решили освен комплексно да има и индивидуално класиране за всеки танц. За първи път опит за съдийстване започна да трупа Екатерина Драганова, бивш титулован състезател на клуба.

Лятната ваканция започва, но работата на клуба за всички двойки, които желаят да получат начално обучение по спортни танци, продължава. Уроците са по програма "Спорт за децата в свободното време" и са безплатни.

Всички момичета и момчета, които желаят да получат своите първи знания, умения и навици за практикуването на този красив спорт, могат да се чувстват поканени в залата. За първите си крачки в овладяването на ча-ча и самбата те ще имат свободен достъп до спортната база и съветите на квалифицирани специалисти. Проектът продължава до август. Желаещите да се включат могат да се запишат на място в клуба на бул. "България"2.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини