Играй и спечели с ESCOM Асеновград

Играта стартира на 9 юли, а на 9 август, вечерта ще стане ясно кои са тримата щастливци.

Трите големи награди, предоставени от ESCOM, са Nokia Asha 302 Silver, Netbook Acer Aspire One, Prestigio MultiPad 7070. Внимавайте какво си избирате, защото можете да играете само за една от тях.

Има и още - 100 настоящи абонати на ESCOM и 100 НОВИ абоната ще спечелят и по 1 БЕЗПЛАТЕН месец пакет DUO (интернет и телевизия) със своя ПРОМО-КОД от играта, как по-точно можете да прочетете на сайта на играта game.escom.bg.

Можете да се включите по всяко време до 9 август. Участието в играта е безплатно. Тя се организира и провежда само на територията на град Асеновград. Големите награди ще бъдат спечелени от участниците с най-много гласове за всяка една. Играе се с фейсбук регистрация. Влизате, избирате желаната награда и гласуването започва (можете да поканите всички приятели и да гласувате за себе си на определни периоди от време, а специално часовниче показва кога ще е това).

Играйте на game.escom.bg и може да спечелите една от нашите чудесни награди. ESCOM Асеновград желае успех на всички участници!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини