Пробвайте късмета си, играйте с ESCOM в Асеновград!

Nokia Asha 302 Silver, Netbook Acer Aspire One, Prestigio MultiPad 7070.

Можете да станете горди притежатели на една от трите страхотни награди, ако се включите в играта на ESCOM.

Само в офисите на ESCOM можете да вземете интернет+кабелнаTV, като използвате своя промо-код и получавате един месец БЕЗПЛАТНО и едновременно с това добавяйки си 500 гласа в играта. 100 от настоящите клиенти на пакетна услуга получават промо-код, който регистрирайки в ESCOM получават 1 безплатен месец.

Как по-точно става всичко това можете да прочетете на game.escom.bg. Разпращайте уникания си линк за гласуване и канете приятели от близо и далеч, които да ви подкрепят в надпреварата за невероятните награди.

В момента се гласува на всеки 48 часа, времето към финала ще се намаля.

Можете да се включите по всяко време до 9 август. Участието е безплатно. Играта се организира и провежда само на територията на Асеновград. Големите награди ще бъдат спечелени от участниците с най-много гласове за всяка една. Играе се с фейсбук регистрация.

ESCOM Асеновград желае успех на всички участници! На тези, които все още не са се включили - време е! Не отлагайте възможността късметът ви да проработи и да ви направи щастливи собственици на Nokia Asha 302 Silver, Netbook Acer Aspire One или Prestigio MultiPad 7070. Опитайте!

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини