Садовец се оказа едновременно похотливец, побойник и стипца

Садовец се оказа едновременно похотливец, побойник на жени и стипца. 42-годишният Павлин Стоянов стана известен с това, че си нае проститутка, ползва услугите й от типа "нестандартен секс", след което я ошамароса и си тръгна по живо по здраво с дамската й чанта.

Поредният юлски дни на миналата година минавал спокойно и протяжно за "волната пеперуда" Мария, в обичайното очакване на зажаднели за бързи ласки мъже. И ето че се появил мераклията от Садово. Той я наел от пътен възел Скобелева майка и отпрашил извън града. Договорката им била за 20 лева срещу орален и анален секс. Отбил Павлин в пуста пресечка след табелата на Пловдив към Ягодово, възползвал се от спазарените 2 сексуслуги, след което обаче си поискал обратно парите.

Тъй като наоколо нямало жива душа, Мария се изплашила, че може да й се случи нещо много повече от това да остане без заработените 20 лв. и понечила да ги върне сумата съвсем доброволно. Садовецът обаче по неясни причини изгубил търпение и не изчакал реакцията на жрицата. Ошамаросал я здраво, издърпал дамската чанта от ръцете й и отпрашил с мръсна газ.

От Пловдивската районна прокуратура съобщиха, че срещу Павлин Стоянов е повдигнато обвинение за грабеж, по което го грози затвор от 3 до 10 г.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини