12 °C

Заради огромния интерес, играта на ESCOM Асеновград удължена със седмица

Небивал интерес жъне "Играй и спечели с ESCOM в Асеновград"! Ето защо играта се удължава и вместо до 9 август, както бе предварително планирано, тя ще продължи до 16 август. Трима от включилите се в нея ще станат горди притежатели на страхотни награди - Nokia Asha 302 Silver, Netbook Acer Aspire One, Prestigio MultiPad 7070.

Вземете интернет+кабелнаTV, като използвате своя промо-код и получавате един месец БЕЗПЛАТНО и едновременно с това добавяйки си 500 гласа в играта. 100 от настоящите клиенти на пакетна услуга получават промо-код, който регистрирайки в ESCOM получават 1 безплатен месец.

Как по-точно става всичко това можете да прочетете на game.escom.bg.

Разпращайте уникания си линк за гласуване и канете приятели от близо и далеч, които да ви подкрепят в надпреварата за невероятните награди!

Можете да се включите по всяко време до 16 август. Участието е безплатно. Играта се провежда само и единствено на територията на Асеновград. Големите награди ще бъдат спечелени от участниците с най-много гласове за всяка една. Играе се с фейсбук регистрация.

ESCOM Асеновград желае късмет на всички участници! На тези, които все още не са се включили - не губете време! Тчно сега, може би, шансът ще е на ваша страна и на 16 август да научите невероятна новина, а именно - че точно вие сте този, който печели Nokia Asha 302 Silver, Netbook Acer Aspire One или Prestigio MultiPad 7070. Не пропускайте възможността!

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 18.04.2021

Последни новини