Активиран е дарителски DMS номер на певицата Роси Пейчева

Вече има аактивиран дарителски DMS номер в помощ на известната народната певица Росица Пейчева. Роси, която освен като самостоятелен изпълнител и певица във Виевската група е известна и с това, че е учителка на Талант №1 на България за 2012 г. - асеновградския славей Кристина Арабаджиева.

Сега тази талантлива млада жена има нужда от подкрепата на всички нас! Вроденото й заболяване "дисплазия на тазобедрената става" се обостря преди близо 2 г. и оттогава състоянието й прогресивно се влошава. Многобройните консултации са категорични, че операцията е неизбежна и тя е насрочена за 14 септември в Германия. Стойността на операцията е над 20 000 евро, а с последващото лечение и възстановяване сумата е още по-голяма, което определено е непосилно за семейството на певицата.

Ако желаете да помогнете на Росица Пейчева можете да го направите по следните два начина:

- чрез дарителска сметка с дарение в Обединена Българска Банка АД, по банкова сметка BG45UBBS80021080453930, банков код UBBSBGSF, на името на Росица Димитрова Пейчева.

-  чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS ROSI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel на територията на България). Подробности за дарителските смс-и чрез DMS номер можете да научите тук

Певицата не губи надежда, че всички нейни приятели и почитатели ще я подкрепят в този труден момент. Тя вярва, че с помощта на всички нас, ще преодолее този преломен момент в живота и след периода на лечение и възстановяване, тя отново ще бъде сред своите почитатели и ще пее за всички, които толкова харесват песните й!

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини