Управляващи и опозиция искат Росен Петров за депутат

В откровено интервю пред БТВ водещият на „Нека говорят“ Росен Петров призна, че не си е говорил цели четири години с бившия си началник и ментор в телевизията Слави Трифонов.

Петров каза, че е обмислял дълго напускането на екипа и го е направил в деня след като е гостувал в „Шоуто“. Оттогава вече цели четири години нито сме се чували, нито сме се виждали, казва бившият сценарист. Не съжалявам за решението си, но понякога Слави ми липсва, сподели Росен Петров. Ние сме такива характери, а това "у Плевенско" не се прощава, каза той. Водещият разкри, че две партии са му предлагали да бъде депутат.

Изненадващо формациите, които са искали той да търка депутатските банки са от двата различни спектъра. Едната е на власт, другата е в опозиция и е лява партия, каза Петров, като уточни, че и двете партии в момента са в парламента. В Народното събрание има една единствена лява партия и това е БСП. Най-странното е, че не са ми предлагали лидерите на двете формации, а хора, които са с влияние там, уточни Петров. Той обаче отказал, защото не искал да се превръща в машинка за гласуване.

Автор: 
Novini.bg

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини