Христина от Асеновград в ТОП 3 на надпреварата за Кралица на TopModel.bg

Христина Ангелова. Снимки: TopModel.bg

Асеновградчанка се бори повече от успешно в ожесточената битка за титлата Кралица на TopModel.bg, мерейки красота и чар с над 170  момичета от цялата страна.

21-годишната Христина Ангелова е 3-та във временното класиране, отредено й от интернет потребители в сайта TopModel.bg. Въпреки огромната разлика между нея и първите 2 в класацията до момента, нашето момиче е с реален шанс да се пребори поне за второто място. А с наша и ваша подкрепа, защо не и за първото?

Стотиците участнички в конкурса се съревновават с най-красивите ни и професионални модели в най-големия сайт за модели в страната. В оспорваната надпревара над 25 000 души, решиха да дадат гласа си за своите фаворитки, като по този начин ще изберат най-красивата сред тях.

Конкурсът ще приключи на 6 декември с бляскаво награждаване в елитния пловдивски клуб "Histeria". 15-те претендентки за наградите и славата се определят от посетителите на уеб страницата чрез гласуване. Победителката ще бъде обявена на живо в 12 часа в самия клуб и ще се определи от публиката. Носителките на специалните награди ще се определят от жури, съставено от професионални фотографи, спонсори и собствениците на портала TopModel.bg.

Освен голямата награда от 1000 лева, организаторите са подготвили и допълнителни парични и предметни награди за най-красивите сред претендентките.

Конкурсът продължава до 6-ти декември. Дотогава се очаква ожесточена битка сред първите претендентки. Не са изключени и обрати, като един от тях, като едното нищо, може да направи прелестната станимаклийка Христина.

Едно обаче е сигурно - битката ще е тежка, емоциите силни, а наградите големи, категорични са от TopModel.bg.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини