Ден на Индонезия в Асеновград

Посланик Бунян Саптомо ще бъде в Асеновград на 4 декември, съобщиха от пресцентъра на общината. Неговата визита ще постави началото на активно сътрудничество между Посолството на Индонезия в България и община Асеновград. Акцент в програмата за Деня на Индонезия е вечерта на индонезийската кухня, където ще се представят традиционни ястия, екзотични и непознати за българите. Бунян Саптомо ще присъства и на традиционното запалване на коледните светлини на елхата в Асеновград.

Програма: 

17,00 ч. Откриване на фотоизложба "Индонезия през обективите на членове на Сдружение Приятели на Индонезия - Нусантара: Далеч от очите - близко до сърцето" и изложба "восъчна феерия- батик" на Златка Бобева - Председател на Сдружение "Приятели на Индонезия – Нусантара", Филиал Бургас.

(Галерията на II етаж в Старата община)

17,30 ч. Среща на Посланик Саптомо с представители на бизнеса, медиите, културата, изкуствата, образованието, науката от Община Асеновград. Мултимедийна презентация на Индонезия.

(Зала 601 на община Асеновград)

18,30 ч. Вечер на индонезийската кухня.

(Ресторант "Асеновец")

Със специалното участие на танцовия състав при Посолството на Индонезия Pesona Mawar Nusantara "Очарователните рози на Архипелага"

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини