Френска комедия води Малин Кръстев на 22 февруари в Димитровград

Момент от постановката, която ще гостува тук на 22 февруари

"Любов, щастие и милиони" е името на третата подред постановка, която ще гостува на димитровградска сцена през февруари.

Тогава в Общинския театър "Ап.Карамитев" върви месецa на любовта.

Комедията ще доведе на 22 февруари в Димитровград Малин Кръстев, Чочо Попйорданов и Албена Колева, попаднали в любовен триъгълник и умело режисирани от Валентин Танев.

Пиесата е съвместна продукция на Народен театър "Ив.Вазов" и ДКТ"Иван Димов"-Хасково.

Пиесата на Марсел Беркие-Мариние е типична френска комедия със забавен хумор и задължителния любовен триъгълник.

Този път Чочо не влиза в образа на любовника, а на съпруга рогоносец, опитомен от властната си жена Мишлин (Албена Колева).

Единственото нещо, за което й се опъва, е тотото, което той пуска неизменно два пъти седмично в продължение на 30 години.

Но и в държавната лотария той търпи пълнен крах, защото не може да уцели и четворка. А любовникът на съпругата му - Доминик (Малин Кръстев ) веднъж си купува фиш и печели 6 милиона.

За него това означава край на мизерстването по таванските стаички, работата на три места, на жалката вечеря с яйца и край на тайните посещения при любимата Мишлин.

Но капризната съдба се разпорежда фишът да отиде в ръцете на съпруга, от което произтичат куп смешни ситуации, които водят до коренна промяна в плановете на тримата герои.

Билети вече се продават на касата на театъра в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини