Лъскат Среброто в нов сериал на БНТ

Както вече се писа, Косъма изгоря на крачка от финала на „Под прикритие" заради донос. Феновете на сериала засипаха социалните мрежи с цели оди в негова памет и призоваха продуцентите от „Камера" да го възкресят в четвърти сезон какъвто вероятно ще има. Ролята на сводник с люлински диалект, добра душа и тираджийски маниер в общуването с жените донесе на Александър Сано както народната любов, така и оферта за снимки в друг проект на БНТ, пише "Монитор". Идеологът на манга-рок триото „Братя Мангасариян" получи изненадващото предложение по време на интервю за „Денят започва с култура".

„Водещите не пожелаха да ми кажат подробности, въпреки че им предложих 10 лв.", разказва с усмивка Среброто, „ Днес имам среща с програмната шефка Севда Шишманова и ще разбера каква е идеята."

Половинката на тв водещата Нели Атанасова няма да пръска чар в историческата сага „Недадените" или в политическия трилър „Четвърта власт", чийто първи сезон вече е на етап постпродукция. Среброто ще блесне в чисто нова поредица, на която продуценти ще са Димитър Гочев и Димитър Митовски от „Камера". Колкото до персонажа, на който ще вкара живец, израсналият в Русе агент е категоричен: „Нямам конкретни претенции. Дали ще е амбициозно юпи костюмар или безнадежден романтик, за мен е все едно. Пожелавам си само да не е някой с криминално досие, защото последните ми две роли - и като Косъма, и като Дъвката в „Тилт", бяха все на разбойници", споделя чешита с тапия по шев и кройка.

Освен в музикалния модул на „Неделя x 3" феновете могат да гледат Среброто и на сцената на Сатирата в комедията „Досадникът".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини